Pagina 1 van 1

Indiaas platbrood

Geplaatst: 03-08-2015 19:15
door lydia
Voor 1 persoon:
- 50 gram meel;
- 100 ml water;
- al je leftovers;
- eventueel kruiden (afgelopen Lammas waren dat koriander, rode peper en komijn) maar in ieder geval wat zout;

Doen:

- een papje maken van het meel en het water;
- dat een halfuur laten staan;
- de oven op 200 graden zetten;
- de kruiden toevoegen aan je mengsel;
- dan een bakplaat (met daarop bakpapier) hééél dun besmeren met het mengsel;
- daarop al je leftovers verdelen;
- dan 10 minuten bakken in de oven.

als je het te dik hebt gemaakt (zoals het brood bij Lammas) duurt het veel langer om het te bakken, dus daar moet je rekening mee houden.

Geplaatst: 04-08-2015 11:02
door Ward
Inderdaad gemakkelijk te maken en met toevoegingen van jezelf, mjammie. :lol: