Appelbrood Mabon of Samhain
Geplaatst: 11-09-2010 16:31
Ingrediënten
1/2 pak volkorenbroodmix* 1,5 dl appelsap* 1 tl kaneel* 15 g (dieet)margarine* 1 in blokjes gesneden appel* 2 el rozijnen
Voorbereiding
Maak de volkorenmix volgens de gebruiksaanwijzing klaar met de appelsap, de kaneel en de margarine. Laat het deeg volgens de gebruiksaanwijzing rijzen
Bereidingswijze
Kneed de blokjes appel en rozijnen door het deeeg. Doe het deeg in een ingevette bakvorm. Laat het nog 30 min. rijzen. Bak het brood ca. 25 min. in een voorverwarmde hete oven (220 gr).
Serveertips
Laat het brood afkoelen voor het aan te snijden.
1/2 pak volkorenbroodmix* 1,5 dl appelsap* 1 tl kaneel* 15 g (dieet)margarine* 1 in blokjes gesneden appel* 2 el rozijnen
Voorbereiding
Maak de volkorenmix volgens de gebruiksaanwijzing klaar met de appelsap, de kaneel en de margarine. Laat het deeg volgens de gebruiksaanwijzing rijzen
Bereidingswijze
Kneed de blokjes appel en rozijnen door het deeeg. Doe het deeg in een ingevette bakvorm. Laat het nog 30 min. rijzen. Bak het brood ca. 25 min. in een voorverwarmde hete oven (220 gr).
Serveertips
Laat het brood afkoelen voor het aan te snijden.